Welke kosten kunt u verwachten bij het demonteren van de keuken?

Pieter Kuiper Keuken Demonteren kosten

De kosten van het demonteren en afvoeren van een oude keuken hangt van verschillende factoren af. Uw woonplaats, maar ook de grootte van de keuken, op welke etage staat de keuken en is er dan een lift aanwezig? Daarnaast komen ook de kosten voor het afvoeren van de oude keuken bij de totaalkosten. Deze korsten variëren op basis van de hoeveelheid apparatuur en de wijze waarop deze afgevoerd moeten worden.

Gehele keuken demonteren

Wilt u uw hele keuken laten demonteren en afvoeren? Dan nemen wij gelijk de volgende werkzaamheden mee en zitten dus bij de geoffreerde kosten inbegrepen.

  • Het afdoppen van de waterleiding
  • Vloer bedekken
  • Stofwand plaatsen indien gewenst
  • Wandtegels verwijderen
  • En uiteraard leveren wij de ruimte bezemschoon op.

Afwerken keuken

Naast het demonteren van uw keuken, kunnen wij daarnaast ook wat overige werkzaamheden uitvoeren in uw woning. Wilt u de nieuwe keuken vergroten en moet daarvoor een muur gesloopt worden, Pieter Kuiper doet het voor u. Ook voor het verwijderen van behang, vloerbedekking en plavuizen kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen voor u ook gelijk opnieuw uw woonkamer stuken of schilderen voor een geheel fris aanzicht in uw woning. Heeft u een klus die niet benoemd staat op onze website, vraag ons naar de mogelijkheden. Samen vinden we een geschikte oplossing.

Zodra wij klaar zijn met het verwijderen van de oude keuken, blijft er een ruimte over waar de elektricien, loodgieter, stukadoor en natuurlijk de keuken monteur het werk netjes en overzichtelijk kunnen uitvoeren.

Prijzen keuken demonteren

De prijzen voor het demonteren en afvoeren van een keuken, liggen over het algemeen tussen de €375,00 en €550,00 exclusief btw.

Als u ons een foto en bovengenoemde factoren vermeld in uw aanvraag, kunnen wij een vrijblijvende offerte maken voor u. Vraag nu een offerte aan!