Vacature – Keukendemonteur

Als keukendemonteur zorg je voor een correcte en vlotte demontage van tweedehands keukens. Samen met jouw collega rijdt je het hele land door, om de keuken uiteindelijk elke dag weer in Middenmeer te lossen. Geen enkele demontageklus is jou te moeilijk en ”lukt niet” bestaat niet.

JE WERKZAAMHEDEN ALS KEUKENDEMONTEUR

De werkzaamheden als keukendemonteur zijn onder andere:
• Demontage van tweedehands keukens, bij mensen thuis
• Assisteren collega’s
• Transporteren van de gedemonteerde keukens

WIE BEN JIJ?

De keukendemonteur die wij zoeken heeft affiniteit met demonteren, klussen of verhuizen. Uiteraard is diegene uitgerust met 2 rechterhanden en fysiek in goede vorm om de klus te klaren.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B of BE. Je bent een echte teamplayer en een betrouwbare collega. Je bent sociaal, en hebt een grote mate van verantwoordelijkheid.

In onderstaande punten herken jij jezelf dan ook:
• Communicatief vaardig in Nederlands taal en geschrift
• Flexibel en stressbestendig
• Gestructureerd en netjes werken

HOE ZIET JE DAG ERUIT?

Als keukendemonteur ben jij dagelijks met jouw collega’s op pad. Samen demonteren jullie 1 of meerdere keukens per dag. Variërend van tweedehands keukens bij mensen thuis en demontage voor hergebruik Voordat de keuken gedemonteerd kan worden, maak je foto’s en omschrijf je de belangrijkste kenmerken. Naast demonteren komt het ook voor dat je verkochte keukens moet leveren bij de klant. Uiteraard behandel je elke keuken alsof het jouw eigen keuken is.

Je komt te werken in een jong en energiek team. Het is een gezond en groeiend bedrijf en er heerst een gezellige en informele sfeer. Elke maand is er team-meeting en de vrijdagmiddagborrel is een vaste traditie.

Naast een mooi salaris (in aanvang tussen de €2200 en €3000; afhankelijk van ervaring).

OVER PIETER KUIPER KEUKENDEMONTAGE

Pieter Kuiper is het keukendemontagebedrijf dat gespecialiseerd is in demontage van alle soorten keukens, zoals showroomkeukens en tweedehands keukens. Via onze website vinden particulieren en bedrijven ons. We demonteren dagelijks keukens, ook verzorgen wij naast het demonteren van keukens loodgieterswerkzaamheden, elektra, stukadoors-, timmer-, en schilderwerken. Naast aanvragen via eigen website werken wij veel samen met verschillende keuken zaken De standplaats voor deze functie is Middenmeer waar ons kantoor en loods gevestigd is.

WAAR STAAN WIJ VOOR?

SOLLICITEREN

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV + motivatie naar

info@pieterkuiper.nl

Pieter Kuiper Keuken Demontage Afwerking
Pieter Kuiper Keuken Demontage Afwerking