SLOOPWERK IN EN RONDOM UW WONING

Pieter Kuiper is er voor particulieren. Naast het demonteren en voorbereiden van keukens verzorgen wij ook overige sloopwerkzaamheden bij u in huis. Of u nou net een woning hebt gekocht, uw huidige woning wil opknappen of uw huurwoning in oude staat terug moet brengen wij helpen u graag. Denk hierbij aan badkamer slopen, keuken verwijderen, schuur slopen etc.

Pieter Kuiper Slopen en Demontage

BADKAMER
SLOPEN

Badkamer laten slopen? Wij slopen uw badkamer en zijn binnen een dag klaar. Ook voeren we alles meteen af. Denk aan de wandtegels, vloertegels, sanitair, afvoer afval. We doppen de leidingen af en laten het bezemschoon achter.

MEER INFORMATIE
Pieter Kuiper Slopen en Demontage Wandafwerking Sturen

BEHANG VERWIJDEREN

Behang laten verwijderen? Ziet u het niet zitten om zelf aan de slag te gaan met deze vervelende en tijdrovende klus? Wij nemen dit graag van u over, of het nu om één enkele woonkamer gaat of om de hele woning!

MEER INFORMATIE
Pieter Kuiper Slopen en Demontage

BETONVLOER SLOPEN

Betonvloer laten slopen? Het is een blijft een zware klus. Niet iedere betonnen vloer laat zich er makkelijk in stukken slaan met een handmoker. Wij kunnen u hier uitstekend van dienst zijn bij deze zware klus.

MEER INFORMATIE
Pieter Kuiper Keuken Slopen en Demontage

KEUKEN DEMONTEREN

Keuken laten demonteren? Plannen voor een nieuwe keuken? Eerst zal de oude keuken verwijderd moeten worden. Wij demonteren en verwijderen uw oude keuken. Eventueel inclusief apparatuur, wandtegels, vloer en overige.

MEER INFORMATIE
Pieter Kuiper Slopen en Demontage

MUUR
SLOPEN

Muur laten slopen? Muur slopen tussen woonkamer of keuken? Of om een grotere kamer te creëren? Wij slopen iedere muur, zelfdragend of niet, beton of baksteen, hout of gips. Wij doen dit altijd netjes, vakkundig en altijd goedkoper!

MEER INFORMATIE
Pieter Kuiper Slopen en Demontage

PLAVUIZEN VERWIJDEREN

Plavuizen laten verwijderen? Pieter Kuiper sloop en demontage verwijderd alle soorten plavuizen en vloertegels. Of deze nou gelijmd of in het cement gelegd zijn, met of zonder behoud vloerverwarming, dekvloer etc.

MEER INFORMATIE
Pieter Kuiper Slopen en Demontage

VLOERBEDEKKING VERWIJDEREN

Vloerbedekking laten verwijderen? Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook aan ons uitbesteden. Wij hebben hier uiteraard ervaring mee en beschikken over het juiste gereedschap. Wij doen het altijd snel, netjes en betaalbaar!

MEER INFORMATIE