HOE HET ALLEMAAL BEGON…

In Maart 2017 ben ik begonnen als ZZP’er in de sloop en demontage voor particulieren en bedrijven. Na ruim 20 jaar bij diverse sloop- & demontagebedrijven te hebben gewerkt als leidinggevende, besloot ik om voor mezelf te beginnen en een sprong in het diepe te wagen.

Door het tekort aan keuken monteurs zag ik een kans op het gebied van demonteren en/of slopen van keukens. Een keukenmonteur is gespecialiseerd in het plaatsen van de keuken en niet in het demonteren hiervan. Maar er kan natuurlijk geen nieuwe keuken geplaatst worden zonder de oude keuken te demonteren. Dat is waar ik om de hoek kom kijken. Ik ben er voor het demonteren en/of slopen van uw keuken, maar dat is niet het enige. Ik lever een totaalpakket! Wellicht moet er na de werkzaamheden nog geschilderd en/of gestuukt worden, ook dan kan ik u helpen.

De oprichting van Pieter Kuiper – Keuken demontage

Jarenlang heb ik leiding gegeven bij verschillende uitdagende en mooie sloopprojecten, maar nu is het tijd om leiding te geven aan mezelf. In het begin is dit spannend, want waar begin je nu? Moest ik de zekerheid van een vaste baan in loondienst wel opgeven? Deze vragen heb ik met hulp van mijn partner beantwoord. Zij was duidelijk en zei: “Doe waar je gelukkig van wordt en waar je goed in bent, dan gaat het zeker lukken”. Toch heb ik het zetten van deze stap als spannend ervaren, maar te gelijker tijd had ik er ook enorm veel zin in! En tot op de dag van vandaag nog geen spijt. En zo begon het bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar, het inschrijven van mijn eigen sloopbedrijf.

Nadat ik was ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als sloop- & demontagebedrijf was het tijd om echt aan de slag te gaan. Opzoek naar een boekhouder, het bouwen van de website, het ontwerpen van het logo, het aanschaffen van een werk busje en uiteraard extra gereedschap. En vooral niet onbelangrijk het op de hoogte brengen van mijn omgeving. Zij waren allemaal zeer enthousiast! Zoveel positieve reacties met als resultaat dat ik er nog meer lol in kreeg.

In het begin heb ik mezelf verhuurd aan verschillende sloopbedrijven en daarna besloten om zelf sloopklussen aan te nemen. Zo ligt mijn passie bij het demonteren van de keuken, het slopen van de keuken of voor het treffen van voorbereidingen op de nieuwe keuken. Daarnaast werd ik ook veel voor particulieren. Werken voor particulieren geeft enorm veel voldoening. Het is fijn als mensen tevreden zijn met het uitgevoerde werk. Zo kan ik mijn bijdrage leveren aan een idee of droom van een klant en tegelijk ook tevreden zijn over mijn werk.

Hoe je het ook draait of keert, de keuken moet vaak eerst gedemonteerd worden om ruimte te maken voor iets moois. Daar help ik graag aan mee. Pieter Kuiper is er voor uw keuken demontage! Vraag nu een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Pieter Kuiper keuken Slopen en keuken Demontage

“HET IS FIJN ALS MENSEN TEVREDEN ZIJN MET HET UITGEVOERDE WERK.”