HOE HET ALLEMAAL BEGON…

In Maart 2017 begonnen als ZZP-er in de sloop en demontage.
Na ruim 25 jaar te hebben gewerkt voor grote bedrijven, waarvan 20 jaar bij sloopbedrijven, besloten om in het diepe te springen.
Ik wilde graag verder groeien. Na jaren werken en leidinggeven op verschillende mooie projecten, was het tijd om leiding te gaan geven aan mijzelf.

Maar waar begin je? Natuurlijk eerst goed overlegd met mijn partner, moest ik de zekerheid van een vaste baan in loondienst opgeven?
Haar antwoordt was “Doe waar je gelukkig van wordt en waar je goed in bent, dan gaat het zeker lukken”.

Pieter Kuiper keuken Slopen en keuken Demontage

Toch spannend zo een enorme stap. Uiteindelijk een afspraak gemaakt bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar. Na de inschrijving was het begin er.
Wat heb je nodig om een bedrijf te starten? Een boekhouder, een website, een logo, een werkbusje en uiteraard wat extra gereedschappen.

Ook belangrijk was het om mijn contacten op de hoogte te brengen dat ik voor mijzelf begonnen was. Zoveel positieve reacties met als resultaat dat ik er nog meer lol in kreeg.

In het begin heb ik mijzelf verhuurd aan verschillende sloopbedrijven en daarna besloten om zelf sloopklussen aan te nemen. Nu doe ik naast de lopende projecten ook veel particulier werk.  Werken voor particulieren geeft enorm veel voldoening. Het is fijn als mensen tevreden zijn met het uitgevoerde werk. Ik kan zo mijn bijdrage leveren aan een idee of droom van een klant en tegelijk ook tevreden zijn over mijn werk.

Hoe je het ook draait of keert, er moet vaak eerst gesloopt worden om ruimte te maken voor iets moois. Daar help ik graag aan mee.

“HET IS FIJN ALS MENSEN TEVREDEN ZIJN MET HET UITGEVOERDE WERK.”