Gaat u verbouwen of krijgt u een nieuwe keuken? Een mobiele keuken huren is dan de ideale oplossing! Met deze tijdelijke keuken kunt u ook tijdens verbouwing koken, gebruik maken van een wasbak en uw eten koud bewaren.

WAARUIT BESTAAT DE TIJDELIJKE MOBIELE KEUKEN?

De mobiele keuken heeft een wasbak, kookplaat en een koelkastje. Er kan eventueel een boiler geplaatst worden voor warm water. Zo kunt u nog steeds koken, afwassen en uw eten koud bewaren als er aan de keuken gewerkt wordt.

Het keukentje staat op wielen. Daardoor kunt u hem makkelijk verplaatsen en uit de weg zetten als er voorbereidingen worden getroffen voor het plaatsen van uw nieuwe keuken.

WIJ REGELEN ALLES

Pieter Kuiper regelt alles voor u. Wanneer we langskomen voor demontage van uw keuken kunt u ook direct de tijdelijke keuken krijgen.

Wij installeren de tijdelijke keuken bij u en sluiten alles aan. Ook halen we hem weer op als uw nieuwe keuken geplaatst is. U kunt onze keuken zo lang gebruiken als u wilt. 

WAT KOST EEN TIJDELIJKE MOBIELE KEUKEN HUREN?

U huurt een tijdelijke keuken tegen een laag tarief per week. U kunt de keuken net zolang gebruiken als u nodig heeft. Bijvoorbeeld totdat uw nieuwe keuken wordt gemonteerd en alles is aangesloten. Vraag een offerte op voor de actuele beschikbaarheid en prijzen.

TIJDELIJK EEN MOBIELE KEUKEN HUREN?

Wilt u een mobiele keuken huren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Heeft u vragen? Neem ook dan contact op, we helpen u graag.

mobiele keuken huren

WAAROM KIEZEN VOOR PIETER KUIPER KEUKENDEMONTAGE?

TIJDELIJKE KEUKEN HUREN?

Neem contact met ons op via 06 39 85 38 94 of vraag een offerte aan. We laten zo snel mogelijk weten welke mobiele keukens beschikbaar zijn en tegen welke tarieven.

OFFERTE AANVRAGEN