KEUKEN DEMONTAGE & VOORBEREIDING

Eindelijk is het zover, uw keukenrenovatie, de keuken is besteld en de oude keuken mag verwijderd worden. Wij demonteren uw keuken snel en betaalbaar. Zie hieronder meer informatie voor het demonteren  van uw keuken. Bij het demonteren van de keuken krijgt de keuken een tweede leven. U gaat hem bijvoorbeeld in delen hergebruiken of u heeft de keuken verkocht. In dit geval moet de keuken uiteraard netjes uit elkaar worden gehaald. Het demonteren van uw keuken doen wij op specialistisch niveau. Zo blijft de keuken netjes en heeft u er zelf geen omkijken naar.

Wij kunnen in één dag uw keuken demonteren. Zo heeft u maar één dag minimale overlast en kan de nieuwe keuken direct de volgende dag geplaatst worden.

Wij werken met precisie en streven er naar om de ruimte zo netjes als mogelijk achter te laten zodat u de volgende dag gelijk aan de slag kunt met de nieuwe keuken. We bespreken graag met u de wensen voor het demonteren van uw keuken. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of direct een offerte aanvragen.

 

Bij het demonteren van de keuken verwijderen wij alles netjes zodat delen eventueel hergebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan het verkopen van de keuken voor tweedehandsgebruik of wellicht wilt u de oude keukenapparatuur zelf hergebruiken. Hierbij bespreken we samen uw wensen voor het demonteren van de keuken met het eerste gesprek of bij het aanvragen van de offerte.

MEER INFORMATIE

VOORBEREIDING

Indien u een nieuwe keuken wilt laten installeren of uw oude keuken wilt renoveren is het van belang dat dit goed wordt voorbereid. Dat betekent dat we eerst de huidige keuken demonteren. Daarna is het van belang dat bijvoorbeeld leidingen worden verlegd, het aantal groepen in de meterkast voldoende is en de wanden worden gestuct en geschilderd.

MEER INFORMATIE

NIEUWE KEUKEN

Als u weet hoe de nieuwe keuken er uit gaat zien, is het fijn als u dat aan ons mee kan geven. Zo zouden wij bij Pieter Kuiper hier op in kunnen springen. Denk hierbij aan het omleggen van de waterleidingen of elektriciteitsleidingen zodat de nieuwe keuken direct geplaatst kan worden.

VERKOOP UW OUDE KEUKEN

Een veel voorkomende vraag is of een keuken ook verkocht kan worden? Dit kan zeker, via Marktplaats worden veel keukens aangeboden voor hergebruik. Aangeraden wordt om de keuken eerder op marktplaats te zetten dan dat de keuken wordt gedemonteerd of gesloopt. Om zo te voorkomen dat de keuken in de opslag blijft staan.

ONZE PROJECTEN

BEKIJK MEER