Loading...
Keuken2021-11-01T15:12:10+00:00

KEUKEN DEMONTAGE & VOORBEREIDING

Eindelijk is het zover u gaat uw keuken opknappen en de oude keuken mag er uitgehaald worden. De keukenrenovatie kan beginnen. De keuken is besteld en de oude keuken mag gedemonteerd, gesloopt of verplaatst worden. Wij demonteren uw keuken snel en betaalbaar. Zie hieronder meer informatie voor het demonteren van uw keuken. Bij het demonteren van de keuken krijgt de keuken een tweede leven. U gaat hem bijvoorbeeld in delen hergebruiken of u heeft de keuken verkocht. In dit geval moet de keuken uiteraard netjes uit elkaar worden gehaald. Het demonteren van uw keuken doen wij op specialistisch niveau. Zo blijft de keuken netjes en heeft u er zelf geen omkijken naar.

Wij kunnen in één dag uw keuken demonteren. Zo heeft u maar één dag minimale overlast. Hierbij treffen wij in overleg ook gelijk voor u de voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen van de nieuwe keuken. zodat deze de volgende dag direct geplaatst kan worden.

Wij werken met precisie en streven er naar om de ruimte zo netjes als mogelijk achter te laten zodat u de volgende dag gelijk aan de slag kunt met de nieuwe keuken. We bespreken graag met u de wensen voor het demonteren van uw keuken. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of direct een offerte aanvragen of klik hier voor de meest gestelde vragen.

 

Bij het eruit halen van de keuken, demonteren wij alle onderdelen van de keuken netjes zodat alle keuken onderdelen eventueel hergebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan het verkopen van de keuken voor tweedehandsgebruik of wellicht wilt u de oude keukenapparatuur zelf hergebruiken. Hierbij bespreken we samen uw wensen voor het demonteren van de keuken met het eerste gesprek of bij het aanvragen van de offerte.

MEER INFORMATIE

VOORBEREIDING

Indien u de keuken wilt laten opknappen, installeren of uw oude keuken wilt renoveren is het van belang dat dit goed wordt voorbereid. Dat betekent dat we eerst de huidige keuken demonteren. Daarna is het van belang dat bijvoorbeeld leidingen worden verlegd, het aantal groepen in de meterkast voldoende is en de wanden worden gestuct en geschilderd.

MEER INFORMATIE

NIEUWE KEUKEN GEKOCHT

Als u weet hoe de nieuwe keuken er uit gaat zien, is het fijn als u dat aan ons mee kan geven. Zodat Pieter Kuiper de voorbereidende werkzaamheden kan treffen.  Denk hierbij aan het omleggen van de waterleidingen of elektriciteitsleidingen zodat de nieuwe keuken direct geplaatst kan worden.

VERKOOP UW OUDE KEUKEN

Een veel voorkomende vraag is of een keuken ook verkocht kan worden? Dit kan zeker, via Marktplaats worden veel keukens aangeboden voor hergebruik. Aangeraden wordt om de keuken eerder op marktplaats te zetten dan dat de keuken wordt gedemonteerd of gesloopt. Om zo te voorkomen dat de keuken in de opslag blijft staan. U kunt er ook voor kiezen om delen van de keuken te verkopen, zoals bijv. keukenkastjes. 

ONZE PROJECTEN

BEKIJK MEER
FAQ Keuken demonteren2021-04-28T14:33:46+00:00

Wat kost het demonteren van een keuken?
De prijzen voor het demonteren van de keuken variëren. Zo hangt het er van af waar de keuken gedemonteerd moet worden, is dit op de eerste etage en is er een lift aanwezig? Ook is het formaat van de keuken van groot belang.

Hoelang duren de werkzaamheden voor het demonteren van de keuken?
Ook hierbij geldt dat het afhangt van het formaat van de keuken. Gemiddeld genomen kan er tussen het van 4 tot 8 uur duren.

Geeft Pieter Kuiper ook advies voor het plaatsen van de nieuwe keuken?
Advies over het plaatsen van de keuken blijft bij de keukenverkoper. Wel denken wij graag met u mee. Maar wat betreft de oplever werkzaamheden zodat de keuken daarna direct geplaatst kan worden werken wij met de installatietekeningen die de keuken leverancier heeft gemaakt.

Zijn de kosten voor het afvoeren van de keuken bij de prijs inbegrepen?
U krijgt een totaal prijs geoffreerd en deze is vaak inclusief het afvoeren van oud materiaal en apparaten.

Kan ik zelf de keuken demonteren?
Natuurlijk kan dat, maar waarom jezelf moe maken als wij er zijn. Vergeet niet dat de oude keuken ook afgevoerd moet worden. En dat u onverwachts tegen problemen kan aanlopen.

Kan Pieter Kuiper ook wanden verwijderen/verplaatsen voor een grotere keuken?
Niet dragende wanden kunnen wij verwijderen. Een nieuwe wand plaatsen kan onze timmerman.

Hoeveel overlast ervaar ik gedurende de werkzaamheden?
De overlast die u nu kunt verwachten is minimaal. Misschien een zwaar aanrechtblad dat doormidden gezaagd moet worden, zodat het door de deur kan. Het enige ongemak dat wij kunnen bedenken is dat u tijdelijk zonder keuken zit. Wij proberen de werkzaamheden in ieder geval zo kort mogelijk voor levering nieuwe keuken in te plannen.