KEUKEN VOORBEREIDEN
voor plaatsing van nieuwe keuken

Krijgt u binnenkort een nieuwe keuken? Dan moeten er hoogstwaarschijnlijk voorbereidingen getroffen worden zodat deze goed geplaatst kan worden. Pieter Kuiper Keukendemontage helpt u met de keuken voorbereiden voor de plaatsing van een nieuwe keuken. Zoals met het verplaatsen of demonteren van de oude keuken, of met het leidingwerk van de keuken verleggen.

Pieter Kuiper Keuken Slopen en Demontage voor particulieren

EEN NIEUWE KEUKEN: eerst inventariseren

Een nieuwe keuken brengt werk met zich mee. Daarom is het belangrijk om alles goed in kaart te brengen zodat de juiste werkzaamheden worden getroffen. Misschien moet de oude keuken verwijderd worden, of moet leidingwerk verlegd worden voordat de nieuwe keuken komt. Pieter Kuiper helpt u daar graag bij!

OFFERTE AANVRAGEN

WAT MOET ER GEBEUREN VOOR DE NIEUWE KEUKEN KOMT?

Krijgt u bijna een nieuwe keuken? Dan is het goed om de plek klaar te maken voor deze geleverd wordt, zodat de keukeninstallateur zonder problemen aan de slag kan.

Wij treffen alle voorbereidingen voor de nieuwe keuken komt. Zo gaan we de keuken voorbereiden voor plaatsing door de wanden mooi af te werken. Daarnaast is het leidingwerk van de keuken verleggen vaak nodig, en moeten er soms nieuwe groepen worden gemaakt voor apparatuur.

Wij helpen u graag met onze expertise en zorgen dat alles op de juiste plek zit. En we kijken met u mee voor wat er nog meer nodig is.

WERKZAAMHEDEN: keuken voorbereiden voor plaatsing

Wij helpen u graag bij de keuken voorbereiden voor plaatsing en doen allerlei werkzaamheden die daarvoor van belang zijn. Voorbereidende werkzaamheden die wij doen zodat uw nieuwe keuken direct geplaatst kan worden zijn onder andere:

 • Leidingwerk van de keuken verleggen (water, gas, elektra)

 • Nieuwe stopcontacten plaatsen

 • Nieuwe elektra-groepen maken

 • Nieuwe meterkast inrichten

 • Afvoer verplaatsen

 • Stucwerk

 • Schilderwerk

OFFERTE AANVRAGEN

  WAAROM KIEZEN VOOR PIETER KUIPER KEUKEN DEMONTAGE?

  KEUKEN VOORBEREIDEN:
  wat kunt u verwachten?

  Neem contact met ons op voor het bespreken van uw situatie of vraag direct een offerte aan. Na het bekijken van de tekeningen voor de nieuwe keuken, inventariseren wij wat er nodig is om uw keuken klaar te maken voor de komst van de nieuwe keuken. Dan maken wij een offerte op maat en bespreken we de voorbereidingen.

  Wij werken snel, professioneel en persoonlijk, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook kunnen we een mobiele keuken leveren die u kunt gebruiken tijdens de werkzaamheden.

  KEUKEN DEMONTEREN?

  Wilt u ook uw oude keuken laten demonteren? Ook daar helpen wij u graag bij. Pieter Kuiper demonteert uw oude keuken én doet de voorbereiding voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Zo weet u zeker dat alles goed gaat.

  Wij kunnen uw keuken demonteren en verplaatsen voor hergebruik, of demonteren om te slopen, waarbij alle materialen gerecycled worden.

  MEER OVER DEMONTEREN
  Pieter Kuiper Demontage Keuken
  Pieter Kuiper Demontage Keuken / slopen