Nieuwe keuken voorbereiding 

Gaat u voor een complete make over van uw keuken? Of gaat u voor een complete keukenrenovatie? En is de nieuwe keuken al gekocht, maar moet de oude keuken nog gedemonteerd of gesloopt worden? Wilt u de keuken verplaatsen? Of de keuken zelfs slopen? Wij helpen u graag met het demonteren van de huidige keuken en het treffen van de voorbereidingen zodat de nieuwe keuken direct geplaatst kan worden. U kunt ons inzetten voor diverse keukendemontage werkzaamheden op het gebied van elektra, loodgieterswerk en wanden. Pieter Kuiper zorgt dat de keuken voorbereiding soepel en snel verloopt.

Pieter Kuiper Keuken Slopen en Demontage voor particulieren

PLANNEN VOOR EEN NIEUWE KEUKEN?

Voordat je overgaat tot een nieuwe keuken is het belangrijk om goed de wensen in kaart te brengen zodat de juiste voorbereidende werkzaamheden worden getroffen voordat de keuken gedemonteerd wordt. Gaat u de keuken vernieuwen dan moet eerste de oude keuken verwijderd worden, maar daarna moet de ruimte ook voorbereid worden op het plaatsen van de nieuwe keuken. Dan komt Pieter Kuiper bij u in beeld!

OFFERTE AANVRAAG

Voorbereidende werkzaamheden nieuwe keuken

Het moment is daar, er is een nieuwe keuken gevonden en besteld, maar de oude keuken moet nog verplaatst en/of verwijderd worden. Zelf heeft u hier geen tijd voor en misschien ook wel de kennis niet. Wij helpen u graag met het demonteren van de keuken. Maar ook met het voorbereiden van de installatie en plaatsing van uw nieuwe keuken. Werkzaamheden die komen kijken bij het voorbereiden op en het vernieuwen van de keuken zijn bijvoorbeeld leiding die moeten worden omgelegd, de wanden moeten goed worden afgewerkt en er moet voor nieuw apparatuur nieuwe groepen gemaakt worden. Nadat we de tekeningen voor de nieuwe keuken hebben bekeken, maken wij een offerte op maat. Bekijk ook onze veelgestelde vragen over voorbereiding die getroffen moeten worden bij het vernieuwen van uw keuken.

WAAROM KIEZEN VOOR PIETER KUIPER KEUKEN DEMONTAGE?

WERKZAAMHEDEN

Als uw keuken is gedemonteerd kunnen wij daarna de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren zodat uw nieuwe keuken direct geplaatst kan worden.

 • Elektra leidingen verleggen

 • Nieuwe stopcontacten plaatsen

 • Nieuwe groepen maken

 • Nieuwe meterkast inrichten

 • Afvoer verplaatsen

 • Leidingen verplaatsen
 • Gas afdoppen en verplaatsen

 • Stucwerk

 • Schilderwerk

OFFERTE AANVRAGEN

  Pieter Kuiper Demontage Keuken
  Pieter Kuiper Demontage Keuken / slopen