Keuken slopen

Het compleet vervangen van de keuken en niks meer bewaren van de oude keuken? Dan kunnen wij de keuken slopen. Het slopen van de keuken doen wij snel en betaalbaar, gemiddeld duurt dit één dag. Onze keuken demontage service is natuurlijk inclusief het demonteren van de keukenapparatuur, keukenkastjes, het verwijderen van wandtegels, afdoppen van leidingen, het afvoeren van afval en het netjes achterlaten van de ruimte. Daarbij kunnen wij ook de nodige voorbereidingen treffen voor als de nieuwe keuken geplaatst wordt. Ook kunnen wij de keuken demonteren, mocht er de wens zijn om delen nog her te gebruiken. 

Pieter Kuiper Keuken Slopen en Demontage voor particulieren

PLANNEN VOOR EEN NIEUWE KEUKEN?

Wilt u helemaal opnieuw beginnen en daarom uw keuken slopen? Dit kunt u natuurlijk zelf doen. Maar als dit geen optie mocht zijn kunt u dit ook altijd laten doen door het bedrijf dat de keuken levert. Alhoewel niet elk bedrijf dit doet, en vaak bent u daar een stuk duurder uit dan wanneer u dit laat doen door een bedrijf dat ervaring heeft in het verwijderen van een keuken.

Wij slopen uw keuken snel en betaalbaar. Inclusief apparatuur, wandtegels, afdoppen van leidingen en het afvoeren van afval. Indien gewenst kunnen wij u ook van dienst zijn bij het verleggen van leidingen zoals de warm en koud leidingen, afvoer en elektra. 

Zelf de keuken slopen

U kunt ook uw keuken zelf verwijderen, Al zien de meeste mensen dat niet zo zitten. Het kan ervaren worden als een grote klus waarbij er ook rekening gehouden moet worden met elektra, water en gas. Maar niet getreurd, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij vinden het een uitdaging om de keuken te verwijderen naar uw wensen. De keuken verwijderen wij binnen één dag voor een betaalbare prijs. Met onze eerste kennismaking bespreken we uw wensen over wat er verwijderd moet worden. Hierbij kan u denken aan het verwijderen van keukenapparatuur, keukentegels verwijderen, afdoppen van leidingen etc. Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd voeren wij al het afval voor u af.

Slopen van de keuken door Pieter Kuiper

Wanneer Pieter Kuiper de keuken sloopt gaat dit volgens een stappenplan. Allereerst wordt de vloer afgedekt om beschadigingen te voorkomen. Normaliter wordt de vloer afgedekt met folie. Mocht het nodig zijn dan kan er ook zachtboard of hout gebruikt worden. Aansluitend hierop wordt het water en de elektriciteit afgesloten. Het water wordt dan gelijk afgedopt. Uiteraard kan het water na de werkzaamheden weer worden aangesloten. Nu de vloer is afgedekt, het water is afgedopt en de elektriciteit is afgesloten kan het grote werk beginnen, het demonteren van de keuken. Er is een verschil tussen demontage en slopen van een keuken. Bij een demontage is het ook mogelijk om de keuken her te gebruiken.

Duurzaamheid

De keuken wordt 100% gerecycled. De keukenkastjes gaan naar de verbrandingsoven en de opgewekte warmte, wordt gebruikt voor de kassen. En metalen zoals scharnieren en hand vaten worden hergebruikt en anders wordt het omgezet in nieuw bruikbaar metaal. Apparatuur gaat voor hergebruik of wordt totaal gedemonteerd en dan gerecycled.

Kosten keuken slopen

De kosten voor het slopen van de keuken bij de offerte aanvraag zijn meestal inclusief: wandtegels verwijderen, afdoppen leidingen, afvoeren keuken apparatuur.

Vraag voor uw situatie een offerte aan. Of klik hier voor de meest gestelde vragen.

WAAROM KIEZEN VOOR PIETER KUIPER SLOOP EN DEMONTAGE?

WERKZAAMHEDEN

Een keuken slopen duurt één volle werkdag. Dit is inclusief de ruimte netjes achterlaten. In principe kunt u de volgende dag al beginnen met uw nieuwe keuken.

  • Keukenblok demonteren en verwijderen

  • apparatuur demonteren en verwijderen

  • Wandtegels verwijderen

  • Afdoppen leidingen

  • Afvoer afval

  • Ruimte netjes achterlaten

OFFERTE AANVRAAG

    Pieter Kuiper Keuken Demontage Afwerking
    Pieter Kuiper Keuken Demontage Afwerking