Regelmatig staan wij, Pieter Kuiper, voor grote uitdagingen bij het verwijderen van keukens. Zeker nu in tijden van corona vinden klanten het lastig om nieuwe mensen over de vloer te krijgen. Wij van Pieter Kuiper houden rekening met de richtlijnen en uw wensen. We houden een gepaste afstand, schudden geen handen en indien mogelijk werken we met zo min mogelijk mensen. Zo houden we ons aan de richtlijnen om de kans op besmetting te verkleinen.

Buiten corona om blijft het demonteren van keukens voor een leuke uitdaging! Elke keuken is anders en elke klant heeft zijn eigen wensen. Wij zien dit elke keer weer als een nieuwe uitdaging om uw keuken op een professionele manier te verwijderen. We gaan daarom voordat we de keuken gaan verwijderen met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

Toch is niks voor ons te gek, wij gaan elke keer graag de uitdaging om u optimaal van dienst te zijn. Zo bestaat Pieter Kuiper uit professionals die ervaren zijn in het vakkundig demonteren van keukens, van welk type ook. Stevige aanrechtbladen als beton of graniet maakt voor ons niet meer uit. Met de ervaringen uit het verleden demonteren we uw keuken zonder probleem.

Het demonteren van de keuken doen we op een gepaste wijze zodat alles netjes wordt afgevoerd of hergebruikt kan worden. Wie weet wie u blij kan maken met uw oude keuken? Kan u uw keuken toch niet kwijt dan kunnen wij de keuken voor u afvoeren.

Gemiddeld genomen zijn we een dag bezig met het demonteren van de keuken. Aan het einde van de dag laten we de ruimte netjes achter en kunnen we zelfs de voorbereidende werkzaamheden treffen zodat uw nieuwe keuken direct geplaatst kan worden. Ook zijn wij daar wanneer u uw keuken wilt vergroten, denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van muren of het strippen van de gehele ruimte, niks is voor Pieter Kuiper te gek!

Wij werken netjes en professioneel en voor u het weet kunt u genieten van uw droomkeuken! Voor meer informatie bel ons of vul ons contactformulier in.