Wilt u uw keuken demonteren? Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe keuken heeft gekocht?

Pieter Kuiper Keukendemontage helpt u graag: professioneel, snel en betaalbaar. Binnen één dag is uw keuken netjes uit elkaar gehaald en afgevoerd.

Pieter Kuiper Keuken Slopen en Demontage voor particulieren

UW KEUKEN DEMONTEREN?

Voordat een nieuwe keuken geplaatst wordt is het verstandig om alles goed in kaart te brengen. Door de oude keuken op de juiste manier te demonteren en goede voorbereidingen te treffen, wordt het plaatsen van de nieuwe keuken een succes. Vraag een offerte aan voor het professioneel laten demonteren van uw keuken. 

OFFERTE AANVRAGEN

KEUKEN DEMONTEREN door Pieter Kuiper

Als keukendemontagebedrijf met jarenlange ervaring zijn wij professional in keukens demonteren. We bespreken van tevoren uw wensen, inventariseren de werkzaamheden en gaan zorgvuldig en snel aan de slag. Uw keuken is binnen één dag netjes uit elkaar gehaald.

WELKE WERKZAAMHEDEN DOEN WIJ?

Voordat we aan de slag gaan plannen we een gesprek om alles goed door te nemen. Denk aan uw wensen, welke werkzaamheden nodig zijn en wat u van ons kunt verwachten. Elke keuken is anders, daarom verschillen de werkzaamheden per keuken. Deze werkzaamheden doen wij geregeld:

 • Keukenblok verwijderen
 • Keukenblad verwijderen
 • Keukenkastjes verwijderen
 • Wandtegels verwijderen
 • Keukenapparatuur loshalen en/of verwijderen
 • Keukenvloer verwijderen
 • Afvoeren van keukenafval

EEN KEUKEN DEMONTEREN: Hoe gaat dat?

Om uw keuken netjes te houden en schade te voorkomen gaan wij volgens een standaard stappen plan te werk:

 1. Vloer afdekken: Allereerst dekken we de vloer af om beschadigingen te voorkomen. Meestal doen we dit met folie of soms met zachtboard of hout indien nodig.
 2. Water en elektra afsluiten: Vervolgens sluiten we het water en de elektriciteit af. Het water wordt gelijk afgedopt, dit kan na de werkzaamheden weer worden aangesloten.
 3. Keuken demonteren: Nu kan het demonteren van de keuken beginnen. Bij demontage kan de keuken weer opnieuw gebruikt worden. U kunt ook kiezen voor slopen: in dat geval wordt alles uit elkaar gehaald en duurzaam hergebruikt.

OPNIEUW GEBRUIKEN VAN DE KEUKEN

Bij het demonteren van de keuken kunt u de oude keuken opnieuw gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de keuken verkopen waarbij hij opnieuw geïnstalleerd wordt. We halen de keuken netjes uit elkaar zodat hij weer gemakkelijk in elkaar gezet kan worden.

DUURZAAM HERGEBRUIK VAN MATERIALEN

Als u de keuken niet wilt hergebruiken halen we hem uit elkaar, waarbij de voor keuken 100% wordt gerecycled. De keukenkastjes gaan naar de verbrandingsoven en de opgewekte warmte wordt gebruikt voor de kassen. Metalen, zoals scharnieren en handvaten, worden hergebruikt of omgezet in nieuwe metalen. Apparatuur kan vaak opnieuw worden gebruikt, of wordt totaal gedemonteerd en gerecycled. Uiteraard kunnen ook delen van uw keuken hergebruikt worden door ze te herplaatsen bij de nieuwe keuken.

HOEVEEL KOST EEN KEUKEN DEMONTEREN?

De kosten van demoneren hangen af van uw wensen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan. In de offerte zijn de volgende werkzaamheden meestal inberekend: wandtegels verwijderen, afdoppen leidingen, afvoeren keukenapparatuur.

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u de keuken laten demonteren? Vraag dan direct een offerte aan.

Heeft u nog vragen? Lees de antwoorden op de meestgestelde vragen of neem contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

WAAROM KIEZEN VOOR PIETER KUIPER KEUKENDEMONTAGE?

UW KEUKEN DEMONTEREN?

Wilt u uw keuken laten demonteren? Wij demonteren in één dag: professioneel, snel en betaalbaar. Wilt u ook leidingwerk verleggen zodat de nieuwe keuken direct geplaatst kan worden? Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

  keuken demonteren
  keuken demonteren