Keuken demontage

Hebt u een nieuwe keuken gekocht? Voordat de nieuwe keuken geplaatst kan worden moet de oude keuken eerst gedemonteerd worden. Een keuken demonteren houdt in dat de hele keuken op een nette manier uit elkaar wordt gehaald. U kunt er ook voor kiezen om de keuken te verplaatsen. Maar hoe gaat dit in zijn werk, het demonteren van een keuken? Hoelang duurt een keuken demonteren? Wat zijn de kosten? En welke voorbereidingen kunnen er getroffen worden voor dat een nieuwe keuken wordt geplaatst? Wij zorgen dat uw keuken demontage snel en betaalbaar wordt gedaan. Onze keukendemontageservice is inclusief het demonteren van de keukenapparatuur, keukenkastjes, verwijderen van wandtegels, afdoppen van leidingen, het afvoeren van de oude keuken en het netjes achterlaten van de, nu lege, keuken.

Pieter Kuiper Keuken Slopen en Demontage voor particulieren

PLANNEN VOOR EEN NIEUWE KEUKEN?

Voordat je over gaat tot een nieuwe keuken is het belangrijk om goed de wensen in kaart te brengen. Zodat de juiste voorbereidende werkzaamheden worden getroffen voordat de oude keuken gedemonteerd kan worden en de nieuwe keuken gemonteerd. 

OFFERTE AANVRAAG

Zelf demonteren van de keuken

U kunt ook uw keuken zelf demonteren, al zien de meeste mensen dat niet zo zitten. Het kan ervaren worden als een grote klus waarbij er ook rekening gehouden moet worden met elektra, water en gas. Maar niet getreurd, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij vinden het een uitdaging om de keuken te demonteren naar uw wensen. De keuken verwijderen wij binnen één dag voor een betaalbare prijs. Met onze eerste kennismaking bespreken we uw wensen over wat er gedemonteerd moet worden. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van keukenapparatuur, keukentegels verwijderen, afdoppen van leidingen etc. Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd voeren wij al het afval voor u af. Zo heeft u geen omkijken naar het demonteren van de keuken.

Demonteren van de keuken door Pieter Kuiper

Wanneer Pieter Kuiper de keuken demonteert gaat dit volgens een stappenplan. Allereerst wordt de vloer afgedekt om beschadigingen te voorkomen. Normaliter wordt de vloer afgedekt met folie. Mocht het nodig zijn dan kan er ook zachtboard of hout gebruikt worden. Aansluitend hierop wordt het water en de elektriciteit afgesloten. Het water wordt dan gelijk afgedopt. Uiteraard kan het water na de werkzaamheden weer worden aangesloten. Nu de vloer is afgedekt, het water is afgedopt en de elektriciteit is afgesloten kan het grote werk beginnen, het demonteren van de keuken. Er is een verschil tussen demontage en slopen van een keuken. Bij een keuken demontage is het ook mogelijk om de keuken her te gebruiken.

Duurzaamheid

De keuken wordt 100% gerecycled. De keukenkastjes gaan naar de verbrandingsoven en de opgewekte warmte wordt gebruikt voor de kassen. Metalen, zoals scharnieren en hand vaten, worden hergebruikt en anders wordt het omgezet in nieuw bruikbaar metaal. Apparatuur gaat voor hergebruik of wordt totaal gedemonteerd en dan gerecycled. Uiteraard kunnen ook delen van uw keuken hergebruikt worden door ze te herplaatsen bij de nieuwe keuken.

Kosten keuken demonteren

De kosten voor het demonteren van de keuken bij de offerte aanvraag zijn meestal inclusief: wandtegels verwijderen, afdoppen leidingen, afvoeren keuken apparatuur.

Vraag voor uw situatie een offerte aan. Of lees hier de meest gestelde vragen.

WAAROM KIEZEN VOOR PIETER KUIPER KEUKEN DEMONTAGE?

WERKZAAMHEDEN

Een keuken verwijderen duurt maximaal één volle werkdag. Dit is inclusief de ruimte netjes achterlaten. In principe kunt u de volgende dag al beginnen met uw nieuwe keuken. Onderstaande werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren als we uw keuken gaan demonteren. Naast onderstaande werkzaamheden zijn wij ook beschikbaar voor het vervangen van delen van de keuken.

 • Keukenblok verwijderen

 • Keukenblad verwijderen

 • Keukenkastjes verwijderen

 • Keuken wandtegels verwijderen

 • Keukenapparatuur loshalen en/of verwijderen

 • Keukenvloer verwijderen

 • Afvoeren keukenafval

OFFERTE AANVRAGEN

  Pieter Kuiper Keuken Demontage Afwerking
  Pieter Kuiper Keuken Demontage Afwerking