DE TOTALE OPLOSSING
VOOR SLOOP EN DEMONTAGE

Met al meer dan 20 jaar ervaring in de sloop en demontage, zijn wij professionals als het gaat om het verwijderen van asbest en verontreinigde grond, ook als het gaat om de sloop of renovatiesloop van een huis of commercieel gebouw. Wij bieden professioneel advies en projectmanagement met een focus op recycling.

PROFESSIONEEL

Wij hebben een team van gekwalificeerde professionals om al onze particuliere en zakelijke klanten te bedienen. Ons team is vakkundig, enthousiast en creatief. Wij willen alleen de beste kwaliteit leveren.

OVERAL WERKZAAM

Van Den Haag tot Enschede en van Groningen tot Maastricht wij hebben een landelijke dekking. Het maakt niet uit waar u vandaan komt, wij komen naar u.

BETAALBAAR

Wij voeren onze projecten altijd vakkundig en snel uit. U betaald dus geen euro teveel voor uw sloopwerk.

BEDRIJVEN

Wij zijn specialist in het leegruimen van kantoorpanden. Maar ook kunt u bij ons terecht wanneer gebouwen zijn getroffen door brand, explosie of andere calamiteiten.

INDUSTRIEEL

Wij zijn specialist in kleine en grote industriële sloopwerken. Een industriële sloop varieert van het verwijderen van asbesthoudende pakkingen tot het slopen van een energiecentrale.

PARTICULIER

Of het nou een muurtje slopen is of je hele keuken eruit halen. Wij doen het graag voor u. Wij zorgen ervoor dat u een mooie lege ruimte overhoud zodat u gerust kunt beginnen aan uw nieuwe plannen.

SPECIALIST

Heeft u een bijzonder sloop project? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder op weg.

Pieter Kuiper Keuken Slopen en Demontage voor particulieren

Plannen voor een nieuwe keuken?

Wij verwijderen uw keuken snel en betaalbaar. Onze keuken demontage service is natuurlijk inclusief apparatuur demonteren en verwijderen, wandtegels verwijderen, afdoppen leidingen, afvoer afval en de ruimte netjes achterlaten. Zie ook onze FAQ voor meer informatie.

MEER INFO
MAAK EEN AFSPRAAK

ONZE PROJECTEN

BEKIJK MEER