Keuken demontage

Het is geregeld. U heeft een mooie nieuwe keuken uitgezocht. Dat werd tijd! U was al zo lang uitgekeken op uw oude keuken. Het gedroomde keukeneiland is bijna daar. Hoe zit het eigenlijk met de leidingen die nu verplaatst moeten worden? Heb ik wel voldoende nieuwe groepen in de meterkast om alle mooie en handige apparatuur veilig op aan te sluiten? Wat doe ik met de oude keuken? Ook voor deze voorbereidende werkzaamheden is Pieter Kuiper beschikbaar!

Na het uitzoeken en aankopen van de nieuwe keuken bent u nog niet klaar. U kunt de oude keuken die er eigenlijk nog best redelijk uitziet aanbieden op b.v. marktplaats. Onze ervaring is dat in 90% van de gevallen de koop niet doorgaat. Ziet u het al voor u, de nieuwe keuken wordt al over 4 dagen geleverd. Stress!!

Een andere mogelijkheid is dat u familie en vrienden inschakelt om u te helpen de oude keuken te demonteren en af te voeren. Dit kost tijd die beter anders besteed kan worden. Denk ook aan de  hoge afvoerkosten als particulier. Wat zeker aan te raden is! Een offerte aanvragen bij Pieter Kuiper. Wij proberen u totaal te ontzorgen, zodat de nieuwe keuken volgens afspraak geïnstalleerd kan worden.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Het demonteren van de oude keuken
  • Het afvoeren van de oude keuken
  • Wij zorgen ervoor dat de juiste stroompunten op de juiste plaats worden geplaatst voor de nieuwe keuken
  • Plaatsen een koof om de nieuwe keuken passend te maken in de lege ruimte
  • Wij verzorgen het eventuele stucwerk
  • Samen plannen wij gestructureerd de werkzaamheden

Kijk samen met ons voor de mogelijkheden bij jou thuis. Wij staan voor jou klaar!