FAQ

Wat kost het demonteren van een keuken?

De prijzen voor het demonteren van de keuken variëren. Zo hangt het er vanaf waar de keuken gedemonteerd moet worden, is dit op de eerste etage en is er een lift aanwezig? Ook het formaat van de keuken is van groot belang. Meer informatie over het treffen van de voorbereidingen voor de nieuwe keuken of demonteren, lees je op de keuken pagina.

 

Hoelang duren de werkzaamheden voor het demonteren van de keuken?

Ook hierbij geldt dat het afhangt van het formaat van de keuken. Gemiddeld genomen kan er tussen het van 4 tot 8 uur duren.

Geeft Pieter Kuiper ook advies voor het plaatsen van de nieuwe keuken?

Advies over het plaatsen van de keuken blijft bij de keukenverkoper. Wel denken wij graag met u mee. Maar wat betreft de oplever werkzaamheden zodat de keuken daarna direct geplaatst kan worden werken wij met de installatietekeningen die de keuken leverancier heeft gemaakt. Alle voorbereidingen van de nieuwe keuken kunnen door ons worden getroffen.

Zijn de kosten voor het afvoeren van de keuken bij de prijs inbegrepen?

U krijgt een totaal prijs geoffreerd en deze is vaak inclusief het afvoeren van oud materiaal en apparaten.

Kan ik zelf de keuken demonteren?

Natuurlijk kan dat, maar waarom jezelf moe maken als wij er zijn. U zou wel zelf de keukenkastjes kunnen demonteren. Alleen het zwaardere werk of het afsluiten van leidingen wordt vaak overgelaten aan de experts. Daarnaast moet de oude keuken ook afgevoerd moet worden. U kunt onverwachts tegen problemen aanlopen. Klik hier voor meer informatie voor het demonteren van de keuken.

Kan Pieter Kuiper ook wanden verwijderen/verplaatsen voor een grotere keuken?

Niet dragende wanden kunnen wij verwijderen. Een nieuwe wand plaatsen kan onze timmerman.

Hoeveel overlast ervaar ik van het demonteren van de keuken?

De overlast die u nu kunt verwachten is minimaal. Misschien een zwaar aanrechtblad dat doormidden gezaagd moet worden, zodat het door de deur kan. Het enige ongemak dat wij kunnen bedenken is dat u tijdelijk zonder keuken zit. Wij proberen de werkzaamheden in ieder geval zo kort mogelijk voor levering nieuwe keuken in te plannen.

Klik hier voor onze projecten. Pieter Kuiper is in veel markten thuis en denkt graag met u mee, kijk hier voor de overige werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen? Klik dan hier.