Naast het slopen, demonteren en monteren van keukens biedt Pieter Kuiper ook overige diensten aan voor zowel particuliere klanten en bedrijven of organisaties. Bekijk hieronder meer informatie over de verschillende werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren.

Pieter Kuiper diensten Dakafdekking voor bedrijven

VOOR PARTICULIEREN

Naast sloop, demontage en montage van keuken is Pieter Kuiper er ook voor overige klussen voor particulieren. Wij zijn er voor u als u een nieuwe woning hebt gekocht, uw huidige woning wil gaan opknappen of uw huurwoning in oude staat terug moet brengen. Pieter Kuiper helpt u graag bij onder andere badkamer slopen, behang verwijderen, oude vloeren slopen of schilderen.

ALLE DIENSTEN VOOR PARTICULIEREN
Pieter Kuiper diensten Slopen en Demontage voor bedrijven

VOOR BEDRIJVEN

Pieter Kuiper is er ook voor klussen van bedrijven en zakelijke klanten. Wilt u uw bedrijfspand, kantoor, restaurant of winkel aanpakken? Wij staan voor u klaar. Denk aan het casco strippen van uw pand of het verwijderen van een systeemplafond of systeemwand, maar ook voor sloop en opruimwerk na brandschade en renovatiesloopwerk. U kunt altijd een beroep op ons doen.

ALLE DIENSTEN VOOR BEDRIJVEN