De definitie van slopen is ‘het afbreken, uit elkaar halen of verwijderen van meestal oude, versleten of niet meer bruikbare gebouwen of installaties’. Laat dat nou precies zijn waar wij u bij kunnen helpen! Al klinkt slopen vaak extreem is dat absoluut niet waar wij voor staan. Wij staan er voor om u te ontzorgen bij het demonteren van de keuken naar uw wens.

Uw oude keuken

Soms zit er niks anders op. De keuken is zo oud dat u alleen nog maar kan denken ‘deze keuken moet eruit’. Bij het slopen van de oude keuken is het belangrijk dat we eerst goed uw wensen bespreken zodat we wellicht ook voorbereidingen kunnen treffen voor uw nieuwe keuken.

Voorbereid de keuken slopen

Bij het slopen van de keuken kunt u niet direct van start gaan. Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de elektra, water en gas zijn afgesloten. Dit om grote rampen te voorkomen. Zodra wij deze drie punten hebben afgesloten kunnen we van start gaat met het slopen van de keuken.

De keuken slopen

Zodra het gas, elektra en het water zijn afgesloten kan er begonnen worden met de werkzaamheden. Let hierbij ook goed op dat de kraan helemaal leeg gelopen is na het afsluiten van het water. Allereerst wordt aanrechtblad verwijderd, de keukenkastjes en eventueel ook de vaatwasser, kookplaat, koelkast en oven. Net wat u wenst.

Pieter Keuken & slopen

Bij Pieter Kuiper zorgen we ervoor dat we de keuken slopen, maar vooral netjes afvoeren en met oog voor uw huis. Dus ja, we kunnen uw keuken zeker slopen of demonteren, maar wel met beleid. We vinden het de leukste en uitdagendste klussen om u te ontzorgen en het netjes op te leveren.

Heb je vragen over het slopen en/of demonteren van uw keuken? Neem dan contact met ons op en spreken we elkaar snel.